slide-1-sub
slide-2-sub

Delavnica “Psihoaktivne snovi v psihoterapiji”

Sobota, 9.4.2022
9.30 – 17.30
Vabimo vas na 8-urno delavnico z naslovom »Psihoaktivne snovi v psihoterapiji«, ki jo bo vodila dr. med. Mina Paš, certificirana integrativna psihoterapevtka, ki je izobraževanje zaključila na inštitutu IPSA. Ima več kot 20 letne izkušnje dela z ljudmi, ki uporabljajo psihoaktivne snovi. 

Delavnica bo potekala preko spletne aplikacije Zoom. 

VSEBINA DELAVNICE:
V zadnjih letih smo priča cvetoči renesanski raziskav na področju terapevtskega potenciala psihedeličnih snovi. Čeprav psihedelična psihoterapija (še) ni del konvencionalnih terapevtskih metod, se ljudje zanimajo za to in želijo imeti lastno izkušnjo s psihedeličnimi snovmi. Zato je izredno pomembno, da smo kot psihoterapevti seznanjeni z osnovami zdravilnega potenciala spremenjenih stanj zavesti in tudi s tem kako pomagati človeku, če se kaj zaplete .Na delavnici se bomo posvetili osnovam delovanja psihedeličnih snovi, kontraindikacijam ter praktičnim tehnikam za podporo ljudem pri pripravi in integraciji na psihedelično izkušnjo. Predstavila vam bom moj način dela s klienti, ki uporabljajo psihedelične snovi, izhajajoč iz terapije travme, sistema notranjih družin, ter večletnih terapevtskih delovnih izkušenj neposrednega dela s pripravo in integracijo psihedelične izkušnje. 

PRISPEVEK: 
Delavnica je namenjena le članom Društva Sinta s poravnano članarino v tekočem letu. Člani in članice SINTE plačajo kotizacijo delavnice: 10,00 EUR.

PRIJAVE:
Prijave na delavnico bodo potekale do 31.3.2022. Prijavo oddate preko elektronske povezave:  https://1ka.arnes.si/a/425d4d11. Prijava je potrjena z izpolnitvijo prijavnice in plačilom kotizacije.