slide-1-sub
slide-2-sub

Predavanje: “Čuječnost v psihoterapiji: Na razumevanje travme usmerjena čuječnost”

Drage članice in člani!

Na žalost vam moramo sporočiti, da zaradi bolezni predavateljice, petkova IP sekcija z naslovom “Čuječnost v psihoterapiji: Na razumevanje travme usmerjena čuječnost”, odpade. Predavanje bomo poskušali naknadno izpeljati v drugem terminu. 

Lepo vas pozdravljamo!

V petek, 13.5., se bo med 18.00 in 19.30 uro odvila naša naslednja IP sekcija z naslovom “Čuječnost v psihoterapiji: Na razumevanje travme usmerjena čuječnost”.

Predavanje je namenjeno članom društva SINTA, je brezplačno in bo potekalo preko spleta (Zoom).

O predavatelju:
Temo čuječnosti v psihoterapiji nam bo predstavila mag. Maja Bajt, univ. dipl. psih., specializantka integrativne psihoterapije, učiteljica čuječnosti.
Maja je bila skoraj 15 let zaposlena na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, na področju promocije duševnega zdravja. Danes glavnina njenega dela predstavlja psihoterapevtsko delo z odraslimi, od leta 2016 izvaja tudi delavnice in tečaje čuječnosti za različne populacijske skupine. Je habilitirana višja predavateljica za področje promocije zdravja na Fakulteti za zdravstvo Angelce Boškin. Njeno psihoterapevtsko delo temelji na čuječnosti in razvijanju sočutja.

Predstavitev predavanja:
Na razumevanje travme utemeljena čuječnost upošteva značilnosti travme in uvaja prilagoditve, ki jih uporabimo pri delu s klienti za katere bi bili običajni principi čuječnosti neustrezni. V srečanju bomo osvetlili principe uvajanja čuječnosti in izpostavili posebnosti ob klientih s travmo.

Veselimo se našega srečanja in vas lepo pozdravljamo!

Za morebitna vprašanja lahko pišete na e-mail naslov: neza.ursic@gmail.com