slide-1-sub
slide-2-sub

DELAVNICA “DELO S SKUPINO” (dr. Keith Tudor)

Drage članice in člani društva Sinta,

v soboto, 8. aprila 2023, vas vabimo na popoldansko delavnico na temo »Delo s skupino«, ki jo bo vodil dr. Keith Tudor z Nove Zelandije.

Delavnica bo potekala v M Hotelu, od 14.30 do 18.00.

Število mest je omejeno, prijave bomo upoštevali glede na vrstni red. Nujno izpolnite prijavnico. Kot potrditev dobite pdf prijavnico na vaš e-naslov.

Vse, ki se boste prijavili do zapolnitve mest, bomo obvestili. Prav tako bomo obvestili vse čakajoče. Prosimo vas, da v kolikor na delavnico ne morete priti, to sporočite na tanja.sraj@gmail.com, saj s tem lahko prepustite mesto nekomu drugemu.

Pogoj za prijavo na delavnico je plačana članarina društva Sinta za leto 2023.

Rok za prijavo je 31. marec 2023.

O DELAVNICI:

Po kratki predstavitvi Keithovega zanimanja za skupine in dela z njimi, ki sega v čas njegove zaposlitve kot socialnega delavca v poznih sedemdesetih letih, bo udeležencem predstavil tri teme iz svojega pisanja o skupinah, ki združuje delo skoraj 25-ih let:

Trigant Burrow in socialni svet (Drury & Tudor, 2022); medskupinske odnose (Tudor, 1999); in skupinsko transakcijsko analizo vojne (Tudorja, 2023-v tisku).

Na delavnici bo dr. Tudor predstavil svoje ideje, prav tako pa bo čas za razpravo o njih v majhnih skupinah.

O PREDAVATELJU: Dr. Keith Tudor je certificiran transakcijski analitik ter učitelj in supervizor transakcijske analize (TSTA). Je profesor psihoterapije na Aucklandski univerzi za tehnologijo (Aotearoa, Nova Zelandija). Keith je aktivno vključen v TA skupnost že več kot 35 let. Poleg tega v svoj pogled na soustvarjalnost vključuje na osebo usmerjen psihološki pristop, o čemer je objavil veliko del. Je mednarodno priznan avtor in urednik; je urednik serije Advancing Theory in Therapy (Routledge) in nekdanji urednik revije Psychotherapy and Politics International (Wiley-Blackwell). Njegove novejše knjige vključujejo (z Graeme Summers) Co-Creative Transactional Analysis (Karnac, 2014); Conscience and Critic (Routledge, 2017); Psychotherapy: A Critical Examination (PCCS Books, 2018), Claude Steiner, Emotional Activist: The Life and Work of Claude Michel Steiner (Routledge, 2020), ravnokar pa je zaključil s pisanjem knjige Transactional Analysis Proper – and Improper (ki jo bo objavil Routledge konec leta). Skupaj z Graemom Summersom je leta 2020 prejel Eric Bernovo nagrado za prispevek k transakcijski analizi.