slide-1-sub
slide-2-sub

Aktivnosti društva Sinta v letu 2018 in podaljšanje statusov

Spoštovani člani Društva Sinta in vsi, ki boste to postali,

v letošnjem letu smo z aktivnostmi že začeli, v januarju smo izvedli prvo strokovno srečanje z naslovom Gibanje in psihoterapija. Povabili smo vas že na pomladansko sekcijo na temo Brainspottinga, ki bo 29. 3. 2018 ob 18. uri. Z največjim veseljem sporočamo tudi, da bo letošnjo eno dnevno delavnico v začetku junija izvedel Mario C. Salvador, ki je vabljeni predavatelj na študijskih dnevih SKZP na Rogli junija 2018.

Drugi dve strokovni srečanji, ki ju bomo izvedli oktobra letos in januarja 2019 še načrtujemo, kot tudi ostale aktivnosti, ker želimo oživiti in obogatiti delovanje društva prilagojeno potrebam vseh nas članov. Vsebino, izvajatelje, termine za jesensko in zimsko sekcijo bomo posredovali čim prej, da si boste lahko rezervirali čas za naša skupna druženja.

Sedaj že tradicionalno pripravljamo enodnevno delavnico strokovnjaka iz tujine po simbolični ceni. Z nami bo letos, kot že rečeno, Mario C. Salvador,specialist klinične psihologije, učitelj in supervizor IP, učitelj in supervizor TA, supervizor iz metode EMDR ter trener in supervizor metode Brainspottinga. Delavnica se bo odvijala v ponedeljek 4. junija 2018. Več o vsebini, urniku, prijavi vam bomo posredovali v kratkem. Naj osvežimo le, da je prijava veljavna šele, ko se prijavite, imate poravnano letno članarino Društva Sinta in plačate 15 € kotizacije.

Ob tem vas vabimo, da se včlanite oziroma podaljšate svoje članstvo v društvu. Članarina ostaja 35 EUR, nakažete jo na račun društva SI56 0203 2025 7214 370. V kolikor želite ostati v seznamu društva je rok za plačilo članarine in oddajo obrazca za specializante 31. 3. 2018. Ob tem pa še kratko opozorilce, da se izognemo nesporazumom. V kolikor do vključno 31. 3. 2018 članarina ne bo poravnana, ne boste več na seznamu kot terapevti/specializanti, saj je seznam le za člane društva. S plačilom članarine kasneje vas sicer vključimo nazaj na seznam vendar na zadnje mesto. Za vsa vprašanja, povezana s članarino, se obrnite na sekretarko in blagajničarko društva Ano Rožman (admin@drustvo-sinta.si).

Kot že omenjeno morate specializanti kot vsako leto poleg članarine do 31. 3. 2018, poslati tudi izpolnjen obrazec za vpis specializanta. Če ni sprememb v podatkih, ki so na spletni strani, je dovolj, da napišete le ime in priimek ter rojstni datum ter pri tem obkrožite in uredite podpise. Obrazec pošljete na elektronski naslov tanja.sraj@gmail.com, kot tudi eventualne spremembe ali opažene netočnosti v seznamu. Obrazec morate izpolniti tudi na novo certificirani terapevti, če tega še niste storili. Oba obrazca sta v priponki.

V kolikor imate dodatna vprašanja, predloge in pobude, jih lahko naslovite na naju

Ksenja (ksenjakos.psihoterapija@gmail.com) ali Meta (meta@espera.si).

 

V upanju, da se kmalu srečamo, vas lepo pozdravljamo,

Meta Soklič, vodja sekcije za IP

Ksenja Kos, vodja sekcije za IP

Ana Rožman, generalna sekretarka in blagajničarka ter koordinatorica izobraževanj